Hemstädning Sollentuna

Kvalitativa städtjänster

Städtjänster

ETT BRETT UTBUD STÄDTJÄNSTER

Utöver hemstädning så erbjuder vi en rad andra städtjänster. Här kommer en kort presentation av dessa:

Trappstädning

Vi utför  trappstädning åt ett flertal bostadsrättsföreningar och hyresvärdar i Stockholm. En ordentligt utförd trappstädning kan ge en trevligare miljö för alla boende i en trappuppgång, inte minst på vinterhalvåret, då massor av smuts och grus dras in. Dessutom ger en trappstädning till mindre slitage på golv, hissar och väggar i trapphuset.

Flyttstädning

Låt oss ta hand om flyttstädningen. Våra städares långa erfarenhet gör att de kan utföra en flyttstädning på bästa möjliga sätt. Du kan koncentrera dig på ditt nya boende och slipper  klagomål på städningen från de nya fastighetsägarna. Våra flyttstädningar är alltid ordentligt genomförda och besiktigade.

Storstädning

Vi erbjuder även storstädning, både som engångsinsats och som start på ett hemstädningsabonnemang. Vid en storstädning totalrengör vi din bostad och ger dig en god grund att bygga vidare på. Det kommer garanterat att bli lättare att hålla rent i framtiden om du låter oss genomföra en ordentlig storstädning.

rengöringsmedel

Fönsterputs

Vi tar hand om dina fönster och ger dem en grundlig rengöring.. Rena fönster ger hela bostaden en fräsch och ny känsla och i många fall ett bättre ljusinsläpp. Vår städare har stor erfarenhet av fönsterputsning och kommer garanterat att göra ett bra jobb.

Du kan även anlita oss för för kontorsstädning, skolstädning och mattservice.

Vi städar ditt hem så att du kan njuta av livet!