Hemstädning Sollentuna

Kvalitativa städtjänster | 076-424 11 10

Hemstädning

För att göra vår hemstädningstjänst så enkel och översiktligt som möjligt för våra kunder så har vi tagit fram ett standardavtal. I detta standardpaket ingår de vanligaste och viktigaste åtgärderna som vi utför i en hemstädning. Om du önskar några tillvalstjänster så kan vi komma överens om det också. Om du vill att vi utför något extra utöver standardavtalet så tillkommer en viss extrakostnad.

I standardavtalet för hemstädning ingår följande tjänster:

Städning av badrum

- Vi rengör tvättställ, WC, badkar och duschkabin samt utsidan på övriga vitvaror.

- Vi tar bort fläckar på dörrar och skåp

- Papperskorgar töms

Städning av kök

-Bänkytor rengörs, samt spis, kyl, frys, diskho, blandare och kakel.

-Vi tömmer papperskorgarna

-Lättare rengöring av fläkt, köksluckor samt övriga vitvaror.

Städning av boendeytor

-Fria ytor dammtorkas

-Vi dammsuger golv, mattor och möbler med textilier.

-Dörrar torkas av samt, möbler, golv och golvlister

-Papperskorgar töms


städa

Kvalitativa tilläggstjänster

Utöver standardavtalet kan vi även erbjuda hjälp med diskning, tvättning, blomvattning och annat. Kontakta oss med dina önskemål så plockat vi fram en lösning som är anpassad efter ditt hem och dina städbehov.

Kunden  själv står för städmaterialet. I början av samarbetet går vi tillsammans genom vad som behövs för att utföra arbetet ordentligt i ditt hem. Om det saknas något material så kommer det bli svårt för våra städare att utföra arbetet på ett korrekt sätt.

Vi är ansvarsförsäkrade, vilket betyder att vi täcker eventuella skador som kan uppstår på grund av oaktsamhet från personalen.

badrum

KVALITETSGARANTI PÅ ALLA VÅRA UPPDRAG

För oss är självklart det viktigaste att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Det är därför vi lämnar en garanti på alla våra städjobb. Det innebär att vi direkt efter ett utfört arbete kan åtgärda eventuella fel eller brister som kan ha uppstått. För att garantin ska ha ordentlig effekt så krävs det att man alltid gör en ordentlig besiktning direkt efter att arbetet är slutfört. Vid besiktningen går kunden tillsammans med vår duktiga personal genom hela bostaden för att upptäcka eventuella fel eller brister. Upptäcker man något fel så åtgärdas det med omedelbar verkan, annars godkänns städningen av kunden. Uppkommer ytterligare klagomål efter besiktningen så kan de dock inte tas i beaktande.

 

Vi städar ditt hem så att du kan njuta av livet!